Последни вести

Гостите од Софија го запознаа тимот и стручниот штаб на Пелистер

Претставниците на софискиот фудбалски клуб, предводени од бугарската фудбалска легенда, Пламен Марков, денес присуствуваше на тренингот на екипата на Пелистер, на Ќумурното игралиште....
Прочитајте повеќе

Хајлајт

Најдобрите моменти од последниот меч

Галерија