Ганчев стави потпис на 18-месечен договор со Пелистер

Горан Ганчев и официјално нов член на фудбалскиот клуб Пелитер

Тој го стави својот потпис на новиот договор со фудбалскиот клуб Пелистер, а според кој Ганчев се обврзува зелено-белиот дрес да го носи во наредните 18 месеци. 

Тоа ќе значи дека оваа полусезона и наредната сезона Пелистер ќе го има во соите редови овој квалитетен фудбалер.