Комплетен распоред од ВМФЛ-Запад

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) го објави целосниот распоред на натпревари во Втората лига -Исток и Втората лига-Запад, кои се играат во трокружен систем.

Погледнете го целосниот распоред на ВМФЛ-Запад: