ПЕЛИСТЕР Е ПОБЕДНИК ВО КУПОТ НА МАКЕДОНИЈА

Славјето на пелистерци во соблекувалните можете да го погледнете на следниот линк:

Пенал рулетот од финалето во купот на македонија и фантастичната одбрана на нашиот голман Илче Петровски: