Пелистер ремизираше во Куманово со Гоблен

Гоблен – Пелистер 0-0
Стадион во Куманово. Гледачи: 500
Стрелци: нема
Жолти картони: Љуфтиу, Мустафи, Пајазит (Гоблен), Котевски, Ди. Ристевски (Пелистер)
Црвени картони: нема
Гоблен:
Краљевски, Љуфтиу, Мустафи, Пајазит, Мемеди, Хасан, Алили, Рамадани, Незири, Мемети, Шерифи
Пелистер:
Да. Ристевски, Котевски, Ди. Ристевски, Илијовски, Бошковски, Илиевски, Неданоски, Исмаили, Коњарски, Наумоски, Главевски
Во следното коло Пелистер го дочекува лидерот Струга Трим Љум.