Најнови вести

Табела

Team WD LPTS
1 ФК Вардар 25 8 3 83
2 ФК Шкендија 20 10 6 70
3 ФК Работнички 14 12 10 54
4 ФК Пелистер 14 10 12 52
5 ФК Ренова 13 13 10 52
6 ФК Силекс 11 14 11 47
7 ФК Победа 10 11 15 41
8 ФК Шкупи 8 13 15 37
9 ФК Брегалница 4 12 20 24
10 ФК Македонија Ѓорче Петров 4 11 21 23

Одиграни натпревари

ФК ВардарVSФК Пелистер
ФК ПелистерVSФК Шкендија
ФК ПелистерVSФК Вардар
ФК ПелистерVSФК Шкендија
ФК ПобедаVSФК Пелистер
ФК Шкупи 1 VS 1 ФК Македонија Ѓ.П.
ФК Брегалниц 6 VS 2 ФК Работнички
ФК Победа 0 VS 3 ФК Ренова
ФК Шкендија 3 VS 1 ФК Пелистер
ФК Вардар 0 VS 0 ФК Силекс

Видео

Најдобрите моменти од последниот натпревар

Галерии