Убедлив пораз на пелистерци од Генч Калермер

Пелистер – Генч Калермер 1-4 (0-2)
Градски стадион „Тумбе кафе“ – Битола. Гледачи: 500
Стрелци: Илијовски во 85. минута за Пелистер, Сунај во 12. 42. и 52. минута и Менга во 58. минута за Генч Калермер
Жолти картони: Абдуловски, Сулејман (Генч Калермар)
Црвени картони: нема
Главен судија: Марјан Младеновски
Асистенти: Никола Божиновски и Филип Ицковски
Пелистер:
Атанасовски, Тодоровски, Илиевски, Илијовски, Наумоски (од 46м. Неданоски), Главевски, Коњарски, Бошковски (од 46м. Јосифовски), Ристевски, Исмаили, Трајковски од (58м. Неданоски)
Генч Калермер:
Јашар, Љоки, Даути, Чајани (од 63м. Белули) , Бекир, Абдуловски, Менга, Сулиман, Алији, Керим, Сунај (од 75м. Билали)