ФК Пелистер свика прес-конференција со новиот тренер и претседател

ФК Пелистер организира официјална прес-конференција в петок на 14 октомври во ресторанот „Милениум“ во Битола, а на истата за првпат пред јавноста ќе зборуваат новиот претседател на бордот на директори Цветан Панделевски и новиот шеф на стручниот штаб, Начи Шенсои.

ФК Пелистер ги повикува сите средства за јавно информирање да присуствуваат на прес-конференцијата.