Фудбалерите на Пелистер припремите за новата сезона ги продолжуваат во Банско

Фудбалерите на Пелистер, по пријателскиот натпревар со ФК Новаци, кој што ќе се одржи во четврток, летните припремите за новата сезона ќе ги продолжи во Банско.

Тренерот Захариевски со стручниот штаб, ќе ја темпира формата на екипата за новата сезона. Во текот на припремите, ќе се реализираат и неколку подготвителни натпревари.