Month

август 2018

Томче Трајановски, тренер на ФК Пелистер: секој пласман ако не е во врвот е неуспех

Денес фудбалерите на Пелистер со натпреварот во Скопје, против истоимениот тим ја започнуваат второлигашката сезона, со амбиции експресно враќање во Првата лига....
Прочитајте повеќе