Month

октомври 2018

ФК Пелистер доби нови сопственици, Лазаров и Стојчевски ќе го водат клубот

Завршија сите административни работи околу правните процедури за преземањето на управувачкиот пакет на акции на фудбалскиот клуб Пелистер. Акциите во висина од...
Прочитајте повеќе