Month

јануари 2019

Гостите од Софија го запознаа тимот и стручниот штаб на Пелистер

Претставниците на софискиот фудбалски клуб, предводени од бугарската фудбалска легенда, Пламен Марков, денес присуствуваше на тренингот на екипата на Пелистер, на Ќумурното...
Прочитајте повеќе