Категорија

Вести

Пелистерци пристигнаа во Софија, утре ќе играат меѓународен натпревар со ЦСКА

Битолски Пелистер утрово пристигна во Софија, пред утрешниот меѓународен пријателски натпревар против бугарскиот клуб ЦСКА од Софија. Екипата на Наум Љамчевски одлично...
Прочитајте повеќе