Press

Акредитирање на професионални спортски новинари и фоторепортери

Сите заинтересирани новинари и фоторепортери за професионално следење на официјалните првенствени или Куп натпревар на ФК Пелистер на стадионот „Тумбе кафе„ можат да се акредитираат најдоцна до два дена пред почетокот на средбата (петок до 18:00 часот, ако натпреварот се игра во недела и понеделник до 18:00 часот, ако натпреварот се игра во среда).

Барањето за акредитација испратете го на press@fkpelister.mk или на info@fkpelister.mk

Барањето не се однесува за битолските спортски новинари кои поседуваат годишна акредитација.

За дополнителни информации контактирајте не на:

+38977689772      +38975799277

За меѓународни натпревари дополнително ќе ве информираме за начинот на акредитација.