Single Blog Title

This is a single blog caption

Целиот колектив негативен на ковид 19

ковид

Резултатите од вчерашните тестирања за ковид 19 се негативни за целиот колектив на ФК Пелистер.

Тоа значи дека сите играчи ќе му бидат на располагање на тренерот Димитар Капинковски за натпреварот во недела против екипата на ФК Вардар во Скопје.

Leave a Reply