By

admin

Пандев амбасадор, Пелистер македонски учесник во проектот „Заедно за поздрава и побезбедна заедница“

Александар Митровиќ, Един Џеко, Горан Пандев и младинската организација „Младински центар за развој“ (РЦМ) го започнаа регионалниот фудбалски проект „Заедно за поздрава...
Read More