Капинковски: Фудбалерите дадоа максимум и беа наградени за тоа (ВИДЕО)

Ренова, Борец, Вардар, Силекс и пак Ренова паднаа пролетва во Битола и со овие пет победи и успехот во Струга, екипата на Димитар Капинковски го трасираше патот кон опстанокот во лигата. Тренерот на Пелистер ги префрли заслугите за победата над „гипсарите“ кај фудбалерите, но јасно е дека неговото доаѓање донесе пресврт во тимот. Капинковски по…